essenscia benefits

essenscia heeft in eigen beheer een specifiek member benefits-programma opgezet. Organisaties kunnen zich hier bij aansluiten om hun dienstverlening bekend te maken binnen het netwerk van essenscia en speciale voorwaarden of kortingen aan te bieden. Er geldt een exclusiviteit per sector.

Partners

Contact

descamps_isabelle
Isabelle DESCAMPS
Communication Project Manager idescamps@essenscia.be

Meer info over onze partners

Deloitte

Deloitte is een van de grootste internationale organisaties op het vlak van financiële en zakelijke dienstverlening. Een ruime expertise en een wereldwijd netwerk vormen de basis voor onderbouwd strategisch advies inzake HR-beleid, risk management en sectorspecifieke services op maat. Zo biedt Deloitte verhelderende inzichten over digitalisering in de chemiesector – Chemistry 4.0 – en innovatie in de industrie van de life sciences. Deloitte is partner van BlueChem, de incubator voor duurzame chemie, en maakt deel uit van de jury van de essenscia Innovation Award.

Contact

Chemie: Frederik  Debrabander (fdebrabander@deloitte.com)
Life Sciences: Tom Van Wesemael (tvanwesemael@deloitte.com )

PMV

PMV is een doe- en durfbedrijf dat de toekomst van de Vlaamse economie vormgeeft. Zij financiert beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. Met en voor de overheid, en andere partners, realiseert zij projecten die belangrijk zijn voor de welvaart en het welzijn in Vlaanderen. Dit gebeurt onder meer via leningen, waarborgen of cofinanciering.

Port of Antwerp

De haven van Antwerpen is de thuishaven voor de grootste geïntegreerde chemiecluster van Europa. Met haar unieke positie in het hart van de Europese chemie-industrie, biedt de haven van Antwerpen continuïteit en duurzame innovatie in een wereld van verandering. Logistiek en opslagfaciliteiten van wereldklasse zorgen voor een onovertroffen operationele uitmuntendheid en klantfocus. Een chemie die je echt kan voelen.

Select HR

Select HR biedt human resources en recruitment advies, services en oplossingen. Kwaliteit is voor Select HR niet zomaar een begrip. Kwaliteit zit in onze oprechtheid, in ons maatwerk, in onze expertise.

Onze kennis van zaken start steeds vanuit de mens. Daarom kan u bij Select HR rekenen op betrokken consultants die hun ervaring en kennis graag delen. Vanuit 20 vestigingen in België ondersteunen we bedrijven in:

 • Consultancy: HR-advies, assessments, coaching.
 • Outplacement: begeleiding van ontslagen medewerkers.
 • Rekrutering en Selectie: via grondige testing selecteren wij voor u de perfecte kandidaat.
 • Uitzendarbeid: indien u tijdelijk nood heeft aan een werkkracht via interim.
 • Project Sourcing: werknemers van Select Projects bieden uitstekende project support in uw farma- of chemiebedrijf.

De business units van Select HR zijn gestructureerd rond Office & Sales profielen, medische, technische & ICT-profielen alsook alle profielen binnen Finance & HR.

TCM Belgium

TCM Belgium is een onafhankelijk incassobureau dat deel uitmaakt van de TCM Group. Daarnaast is TCM Belgium lid van de ABR-BVI (Belgische Vereniging voor Incasso-ondernemingen), de enige officiële vereniging van incassobureaus in België.

De prioriteit wordt gelegd op het bekomen van een minnelijke oplossing op maat, gezien deze minder tijd in beslag zal nemen en kostenbesparend zal zijn.

Wat maakt ons anders?

 • Directe benadering van de debiteur via lokale opvolging en bezoeken ter plaatse.
 • Geen abonnements- of minimumvereisten en volgens een ‘no cure no fee’ principe, zelfs de kleinste factuur verdient volgens TCM Belgium een inning.
 • Internationale B2B/B2C expertise dankzij ons uitgestrekt globaal en ervaren netwerk.
 • Persoonlijke aanpak: oplossing op maat voor elk dossier, 1 contactpersoon per crediteur.
 • Transparante werking naar crediteur én debiteur, ondersteund door enkele doorgedreven IT-optimalisaties (online opvolging dossiers, iPad toepassingen voor bezoekers,… ).
 • Oplossingen op maat van de sector van de chemie en life sciences.