Lid worden

Meer dan 720 bedrijven uit de chemie, kunststoffen en life sciences rekenen dag na dag op het professioneel advies en de dienstverlening van onze experten.

5 goede redenen om ook lid te worden van sectorfederatie essenscia:

  1. Advocacy: essenscia behartigt de belangen van de sector door op een constructieve manier in dialoog te gaan met de federale en gewestelijke overheden.

  2. Communicatie: essenscia maakt het economische en maatschappelijke belang van de sector bekend bij het brede publiek en informeert sectorbedrijven via nieuwsbrieven en extranet.

  3. Expertise: essenscia volgt via een team van specialisten sectorspecifieke wetgeving op en biedt antwoorden op uw vragen over sociale zaken, veiligheid, milieu, energie, enzoverder.

  4. Netwerk: essenscia streeft naar efficiƫnte en sectoroverschrijdende samenwerkingen tussen bedrijven, overheid, onderwijs, sociale partners, werkgeversfederaties en andere stakeholders.

  5. Opleiding: essenscia heeft een uitgebreid aanbod aan informatiesessies en sectorspecifieke opleidingen op maat van uw bedrijf en uw werknemers.

Contact

Sandrine GEORGES

Customer care
sgeorges@essenscia.be