Lid worden

Meer dan 720 bedrijven uit de chemie, kunststoffen en life sciences rekenen dag na dag op het professioneel advies en de dienstverlening van onze experten.

5 goede redenen om ook lid te worden van sectorfederatie essenscia:

  1. Advocacy: essenscia behartigt de belangen van de sector door op een constructieve manier in dialoog te gaan met de federale en gewestelijke overheden.

  2. Communicatie: essenscia maakt het economische en maatschappelijke belang van de sector bekend bij het brede publiek en informeert sectorbedrijven via nieuwsbrieven en extranet.

  3. Expertise: essenscia volgt via een team van specialisten sectorspecifieke wetgeving op en biedt antwoorden op uw vragen over sociale zaken, veiligheid, milieu, energie, enzoverder.

  4. Netwerk: essenscia streeft naar efficiƫnte en sectoroverschrijdende samenwerkingen tussen bedrijven, overheid, onderwijs, sociale partners, werkgeversfederaties en andere stakeholders.

  5. Opleiding: essenscia heeft een uitgebreid aanbod aan informatiesessies en sectorspecifieke opleidingen op maat van uw bedrijf en uw werknemers.

Contact

Sandrine Georges
Sandrine GEORGES

Customer care
sgeorges@essenscia.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaring te verbeteren (optimalisatie van de functionaliteiten van de site, het delen van inhoud op social media en het verzamelen van statistische gegevens). Door verder te browsen op onze website verklaart u zich akkoord met het gebruik van dergelijke cookies. Klik hier voor meer informatie.