essenscia benefits

essenscia, de Belgische federatie van de chemische industrie en life sciences, startte in 2012 met een nieuw member benefits-programma dat in eigen beheer wordt georganiseerd. Het programma “essenscia benefits” staat open voor bedrijven die hun diensten willen bekendmaken bij de meer dan 700 aangesloten leden-bedrijven van essenscia en hen voordelen of kortingen willen aanbieden.

EDF Luminus

  EDF Luminus, eerste challenger op de Belgische energiemarkt, is een belangrijke producent van hernieuwbare elektriciteit en verstrekker van energiediensten. EDF Luminus exploiteert onshore windmolenparken, waterkrachtcentrales en verscheidene elektriciteitscentrales op aardgas die een brede waaier van hernieuwbare productie in evenwicht houden.
Onder het merk Luminus verkoopt het bedrijf elektriciteit, gas en energiediensten van de hoogste kwaliteit aan 1,8 miljoen residentiële en professionele klanten, hetgeen overeenstemt met een marktaandeel van ongeveer 20%.
ContactAlexandra.Pirnay@edfluminus.be             

Site web: http://edfluminus.edf.com/

Just Innovation


 

Just Innovation Belgium ondersteunt u bij het beheren van uw R&D projecten bij de overheid, zodat u de uitgebreide administratie kan blijven opvolgen. Wij zorgen voor de nodige optimalisatie zodat u alle bestaande toepassingen ten volle kan gebruiken en uw ROI maximaal kan verhogen. Dit om extra budgetten vrij te maken door middel van besparingen en subsidies, die u dan weer kan herinvesteren in uw R&D projecten. 

Contactpersoon: Tessa Vermaeren tvermaeren@fiabilis.be

Website: http://www.just-innovation.be/

Marsh

 
Vandaag zijn de extralegale voordelen die een werkgever kan aanbieden aan zijn werknemer(s) belangrijker dan ooit en maken ze volwaardig deel uit van het risk-management van een onderneming.

Via een evenwichtig uitgebalanceerd plan kan een bedrijf haar HR- en verloningspolitiek optimaal uitwerken en uitvoeren.

Wat doet Marsh Employee Benefits voor U?

•  uittekenen  van de architectuur van uw  ' Human  Capital '  plan via een controle van de benchmark
•  vermijden van  ' gaps '  en  ' overlaps '  met de andere personeelsgerelateerde verzekeringen
•  optimalisatie van de diverse waarborgen om de hoogste  ' return on investment '  te realiseren
•  harmonisatie bij fusies of overnames
•  opzetten van performante beheers- en communicatietools
•  proactieve opvolging van de marktomgeving, zowel technisch, financieel, sociaal als juridisch

Contactpersoonbart.wyckhuys@marsh.com
                           
Website: www.marsh.com

Port of Antwerp

 Port of Antwerp

De haven van Antwerpen is de thuishaven voor de grootste geïntegreerde chemiecluster van Europa.

Met haar unieke positie in het hart van de Europese olie en chemie industrie, biedt de haven van Antwerpen continuïteit en duurzame innovatie aan in een wereld van constante verandering. Logistiek en opslagfaciliteiten van wereldklasse zorgen voor een onovertroffen operationele uitmuntendheid en klantfocus. Een chemie die je echt kan voelen. - See more at: http://www.portofantwerp.com/nl/feelthechemistry#sthash.mT34PfGZ.dpuf

Contactpersoon: Kathleen.Reinehr@portofantwerp.com

Website: http://www.portofantwerp.com/nl

Select HR

 
 
Select Human Resources is een onafhankelijke Belgische HR dienstverlener die, met ervaren consultants verspreid over 20 vestigingen in het ganse land, bedrijven kan ondersteunen in:
  • Rekrutering en Selectie
  • Uitzendarbeid
  • Project Sourcing
  • Outplacement
  • Assessment
  De business units van Select HR zijn gestructureerd rond office & sales profielen, technische & ict-profielen alsook alle profielen binnen finance & hr . Het is de drijfveer van Select HR om “de” kwalitatieve referentie in de HR sector te zijn.

  Website: www.selecthr.be/essenscia

  TCM Belgium

   
  TCM Belgium is een onafhankelijk incassobureau dat deel uitmaakt van de TCM Group.

  Daarnaast is TCM Belgium lid van de ABR-BVI (Belgische Vereniging voor Incasso-ondernemingen), de enige officiële vereniging van incassobureaus in België. De prioriteit wordt gelegd op het bekomen van een minnelijke oplossing op maat, gezien deze minder tijd in beslag zal nemen en kostenbesparend zal zijn.
  Wat maakt ons anders?
  • Directe benadering van de debiteur via lokale opvolging en bezoeken ter plaatse.
  • Geen abonnements- of minimumvereisten en volgens een ‘no cure no fee’ principe, zelfs de kleinste factuur verdient volgens TCM Belgium een inning.
  • Internationale B2B/B2C expertise dankzij ons uitgestrekt globaal en ervaren netwerk.
  • Persoonlijke aanpak: oplossing op maat voor elk dossier, 1 contactpersoon per crediteur.
  • Transparante werking naar crediteur én debiteur, ondersteund door enkele doorgedreven IT-optimalisaties (online opvolging dossiers, iPad toepassingen voor bezoekers,… ).
  Voor meer info: 016 74 52 00 of stuur een email op i.tcm@tcm.be. 

  Ontdek de oplossingen op maat die TCM Belgium - in samenwerking met essenscia - aanbiedt aan chemie-en farmaceutische bedrijven.  V.O. Patents & Trademark


   
  V.O. Patents & Trademarks is één van de grotere Europese octrooi- en merkenbureaus, met 9 vestigingen in België, Nederland en Duitsland.
   Tot onze klanten behoren spin-offs, kennisinstituten, innovatieve KMO’s en vooraanstaande nationale en internationale ondernemingen en instellingen, waaronder BASF, DOW, DSM en FrieslandCampina. Met 26 octrooigemachtigden, gespecialiseerd in chemie en life sciences, heeft V.O. een schat aan kennis en ervaring ter beschikking op het gebied van o.a. anorganische en organische chemie, polymeertechnologie, materialen, de voedings- en landbouwsector, milieutechniek, farmacologie, biotechnologie, immunologie, virologie, genetica, eiwit-chemie, bio-informatica enz.
  Onze brede dienstverlening omvat het vastleggen van merken en modellen, het aanvragen van octrooien, het voeren van oppositie, advies bij overnames en in rechtszaken over intellectuele eigendom, contracten en landschapsanalyses. Een internationaal netwerk van gerenommeerde octrooiprofessionals staat ter beschikking voor grensoverschrijdende vragen. V.O. ondersteunt start-up bedrijven bij het maximaliseren van de waarde van hun intellectuele eigendom over heel de wereld.

  Contactpersoon : Marie-José Luys, m.luys@vo.eu

  Telefoonnummer: 016 24 08 54 of 0473 17 67 16

  Website: www.vo.eu