essenscia benefits

essenscia, de Belgische federatie van de chemische industrie en life sciences, startte in 2012 met een nieuw member benefits-programma dat in eigen beheer wordt georganiseerd. Het programma “essenscia benefits” staat open voor bedrijven die hun diensten willen bekendmaken bij de meer dan 700 aangesloten leden-bedrijven van essenscia en hen voordelen of kortingen willen aanbieden.

DHL

   

Jet Airways

   

PMV

   

Port of Antwerp

 Port of Antwerp

De haven van Antwerpen is de thuishaven voor de grootste geïntegreerde chemiecluster van Europa.

Met haar unieke positie in het hart van de Europese olie en chemie industrie, biedt de haven van Antwerpen continuïteit en duurzame innovatie aan in een wereld van constante verandering. Logistiek en opslagfaciliteiten van wereldklasse zorgen voor een onovertroffen operationele uitmuntendheid en klantfocus. Een chemie die je echt kan voelen. - See more at: http://www.portofantwerp.com/nl/feelthechemistry#sthash.mT34PfGZ.dpuf

Contactpersoon: Kathleen.Reinehr@portofantwerp.com

Website: http://www.portofantwerp.com/nl

Select HR

 
 
Select biedt HR en recruitment advies, services en oplossingen
   Kwaliteit is voor Select niet zomaar een begrip. Kwaliteit zit in onze oprechtheid, in ons maatwerk, in onze expertise.
   Onze kennis van zaken start steeds vanuit de mens, daarom kan u bij Select rekenen op betrokken consultants die hun ervaring en kennis graag delen. Vanuit 20 vestigingen in België, ondersteunen we bedrijven in:
   • Consultancy: HR-advies, assessments, coaching.
   • Outplacement: begeleiding van ontslagen medewerkers.
   • Rekrutering en Selectie: via grondige testing selecteren wij voor u de perfecte kandidaat.
   • Uitzendarbeid: heeft u tijdelijk nood aan een werkkracht via interim.
   • Project Sourcing: werknemers van Select Projects voorzien in uitstekende project support bij uw farmaceutisch of chemisch bedrijf.
   De business units van Select HR zijn gestructureerd rond office & sales profielen, medische, technische & ict-profielen alsook alle profielen binnen finance & hr.

   Website: www.selecthr.be

   TCM Belgium

    
   TCM Belgium is een onafhankelijk incassobureau dat deel uitmaakt van de TCM Group.

   Daarnaast is TCM Belgium lid van de ABR-BVI (Belgische Vereniging voor Incasso-ondernemingen), de enige officiële vereniging van incassobureaus in België. De prioriteit wordt gelegd op het bekomen van een minnelijke oplossing op maat, gezien deze minder tijd in beslag zal nemen en kostenbesparend zal zijn.
   Wat maakt ons anders?
   • Directe benadering van de debiteur via lokale opvolging en bezoeken ter plaatse.
   • Geen abonnements- of minimumvereisten en volgens een ‘no cure no fee’ principe, zelfs de kleinste factuur verdient volgens TCM Belgium een inning.
   • Internationale B2B/B2C expertise dankzij ons uitgestrekt globaal en ervaren netwerk.
   • Persoonlijke aanpak: oplossing op maat voor elk dossier, 1 contactpersoon per crediteur.
   • Transparante werking naar crediteur én debiteur, ondersteund door enkele doorgedreven IT-optimalisaties (online opvolging dossiers, iPad toepassingen voor bezoekers,… ).
   Voor meer info: 016 74 52 00 of stuur een email op i.tcm@tcm.be. 

   Ontdek de oplossingen op maat die TCM Belgium - in samenwerking met essenscia - aanbiedt aan chemie-en farmaceutische bedrijven.   V.O. Patents & Trademark


    
   V.O. Patents & Trademarks is één van de grotere Europese octrooi- en merkenbureaus, met 9 vestigingen in België, Nederland en Duitsland.
    Tot onze klanten behoren spin-offs, kennisinstituten, innovatieve KMO’s en vooraanstaande nationale en internationale ondernemingen en instellingen, waaronder BASF, DOW, DSM en FrieslandCampina. Met 26 octrooigemachtigden, gespecialiseerd in chemie en life sciences, heeft V.O. een schat aan kennis en ervaring ter beschikking op het gebied van o.a. anorganische en organische chemie, polymeertechnologie, materialen, de voedings- en landbouwsector, milieutechniek, farmacologie, biotechnologie, immunologie, virologie, genetica, eiwit-chemie, bio-informatica enz.
   Onze brede dienstverlening omvat het vastleggen van merken en modellen, het aanvragen van octrooien, het voeren van oppositie, advies bij overnames en in rechtszaken over intellectuele eigendom, contracten en landschapsanalyses. Een internationaal netwerk van gerenommeerde octrooiprofessionals staat ter beschikking voor grensoverschrijdende vragen. V.O. ondersteunt start-up bedrijven bij het maximaliseren van de waarde van hun intellectuele eigendom over heel de wereld.

   Contactpersoon : Marie-José Luys, m.luys@vo.eu

   Telefoonnummer: 016 24 08 54 of 0473 17 67 16

   Website: www.vo.eu