Infosessie Octrooicel 2de module: IP MANAGEMENT AT EARLY STAGES: A ROADMAP FOR INNOVATION

Terug naar de agenda
17 | 05
Publiek
thema
Innovatie & Octrooien

Infosessie Octrooicel 2de module: IP MANAGEMENT AT EARLY STAGES: A ROADMAP FOR INNOVATION
17 | 05
13:30 - 16:30
Van der Valk Hotel Nazareth, Autostrade E17, 9810 Nazareth

Vaak hebben ondernemingen een innovatief idee, maar ontbreekt het hen aan een goede strategie om deze ideeën uit te werken, te beschermen en effectief te valoriseren.
In deze sessie in samenwerking met ICC Belgium (International Chamber of Commerce in Belgium), zal het bureau Gevers kort toelichten welke mogelijkheden er bestaan om ideeën al in de beginfase te beschermen. Nadien zullen Judith Bussé, Jurgen Figys en Christian Dekoninck van Crowell & Moring aan de hand van concrete voorbeelden uiteenzetten hoe ondernemingen een strategie kunnen ontwikkelen om hun ideeën adequaat te beschermen en te valoriseren. Hierbij zullen ze ook wijzen op de verschillende proceduremogelijkheden waarover rechtenhouders beschikken om hun intellectuele eigendom daadwerkelijk af te dwingen.
De sessie wordt afgesloten met een getuigenis van Philippe de Diesbach, Belgian and European Patent Attorney en IP consultant bij SESVANDERHAVE Belgium.

Details contactpersoon

Despina PAGALIS
dpagalis@essenscia.be

Disclaimer

De infosessies zijn gratis en starten telkens om 13u30.
Indien u wenst deel te nemen aan de gratis broodjeslunch vanaf 12u30, gelieve dit aan te geven in het vakje voor opmerkingen.

Terug naar de agenda