Infosessie Octrooicel 3de module: Technical tools to develop and protect your intellectual property

Terug naar de agenda
30 | 11
Publiek
thema
Innovatie & Octrooien

Infosessie Octrooicel 3de module: Technical tools to develop and protect your intellectual property
30 | 11
13:30 - 16:30
Van der Valk Hotel Nazareth, Autosnelweg E-17, 9810 Nazareth Gent

U zoekt een oplossing voor een duidelijk omschreven technisch probleem?
Kom dan experimenteren met een innovatieve methode die gebruik maakt van de nieuwste technische innovatietrends gebaseerd op een grondige analyse van patenten.
Iedere deelnemer zal de kans hebben om deze methode uit te testen en toe te passen.
We vragen u dan ook om uw probleemstelling vooraf goed voor te bereiden, zodanig dat u het maximum haalt uit deze sessie.

In deze interactieve workshop presenteert Xavier Lepot, zaakvoerder van xFIVE, enkele technische tools om de innovaties van morgen te ontwikkelen op basis van maatschappelijke trends en wetenschappelijke evoluties. U gaat tijdens deze sessie zelf aan de slag en zal kunnen experimenteren met hulpmiddelen gebaseerd op de TRIZ-methode, een beproefde aanpak om complexe problemen op een inventieve manier op te lossen. Hiermee krijgt u de sleutels in handen om op een gestructureerde manier producten en processen te bedenken die een meerwaarde kunnen creëren voor uw onderneming.

Als afsluiter van deze sessie stelt CREAX de nieuwste IP-trends voor met betrekking tot technologische ontwikkelingen en toepassingsgebieden van continue chromatografie.

Details contactpersoon

Isabelle DESCAMPS
idescamps@essenscia.be

Disclaimer

De infosessies zijn gratis en starten telkens om 13u30.
Indien u wenst deel te nemen aan de gratis broodjeslunch vanaf 12u30, gelieve dit aan te geven in het vak voor opmerkingen.

Terug naar de agenda