Infosessie Octrooicel 3de module: Hoe uw intellectuele eigendom in China beschermen?

Retour au calendrier
16 | 10
Public
thème
Innovation & Brevets

Infosessie Octrooicel 3de module: Hoe uw intellectuele eigendom in China beschermen?
16 | 10
13:30 - 16:30
Van der Valk Hotel Nazareth, Autostrade E17, 9810 Nazareth

Azië, en met name de Chinese markt, heeft talrijke zakelijke mogelijkheden te bieden aan de bedrijven uit de chemische en life sciences sector. Van meet af aan is het van essentieel belang om uw innovatie goed te beschermen zodat uw inspanningen in Azië succesvol verlopen.

Om u in dit verband te begeleiden organiseert de Octrooicel van essenscia een gratis seminarie op 16 oktober in het Hotel Van der Valk te Nazareth vanaf 12u30.

Philippe Snel, advocaat gevestigd in Shanghai en oprichter van Sinnolabs, zal een introductie geven over het gebruik en de goede handelspraktijken in Azië, en met name China, om uw bedrijf te ontwikkelen en uzelf op de Chinese markt te vestigen.

Valentin de le Court, IP advocaat bij DALDEWOLF en verantwoordelijk van de China Desk van het kantoor, zal daarna de beginselen benadrukken die in acht genomen moeten worden om uw intellectuele eigendom in China te beschermen. Hij zal ingaan op de recente ontwikkelingen in Chinees IP en wat dit praktisch betekent voor Belgische bedrijven die zaken doen in China.

Interesse? Registreer hier!

 

Détails personne de contact

Despina PAGALIS
dpagalis@essenscia.be

Disclaimer

De infosessies zijn gratis en starten telkens om 13u30.
Indien u wenst deel te nemen aan de gratis broodjeslunch vanaf 12u30, gelieve dit aan te geven in het vak voor opmerkingen.

Retour au calendrier